Deprecated: Funksjonen wc_get_log_file_path er foreldet siden versjon 8.6.0 med ingen alternativer tilgjengelig. in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/functions.php on line 5463 Deprecated: Funksjonen wc_get_log_file_path er foreldet siden versjon 8.6.0 med ingen alternativer tilgjengelig. in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/functions.php on line 5463 Deprecated: Funksjonen wc_get_log_file_path er foreldet siden versjon 8.6.0 med ingen alternativer tilgjengelig. in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/functions.php on line 5463
apples, fall, autumn

Aroma Eplemost

Eplene er høstet cirka 140 dager etter blomstring noe som er tidligere enn fullmodnet epler, (ca 14 dager før de er fullmodnet), for å beholde god syrestruktur – samt etter 4 års testing ser vi at aroma bildet blir større enn ved fullmodne epler. Mosten er helt fri for tilsetninger, og har 18 måneders holdbarhet etter pressing. Vi presser mosten i to omganger, en full filtrert og en ufiltrert disse blandes sammen i en prosentvis blanding for å oppnå ønsket munnfølelse og smak. Eplene er kun førsteklasses epler, ingen nedfalls frukt eller 2 sorts epler. Sorten er Aroma, av den gode gamle sorten som gir bedre smak en de nye ”røde eplene av aroma” som nå finnes på markedet. Vi har sakte men sikkert bygget om produksjonen ettersom vi ser vi klarer å håndtere en jevn og god kvalitet, samt distribusjon via Bring på de store avstandene.

Nydelig, klassisk eplearoma, med et klart frisk eple anslag som går over i en litt grønn tone av nyslått gress. Hint av rød grapefrukt og hvite fersken i tillegg til eplearomaene. Konsentrert smak som følger duften. Søtlig førsteanslag, men flott balansert syre i eplemosten som snerper godt inn og som gir en lang delikat og litt uttørrende ettersmak. Perfekt til mat for de som ønsker et alkoholfritt alternativ.