Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mysql.cbmlcx4hb.service.one" in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/class-wpdb.php on line 2035 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/class-wpdb.php:2035) in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-content/plugins/cookies-and-content-security-policy/inc/set-cacsp.php on line 148 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-includes/class-wpdb.php:2035) in /customers/6/b/d/cbmlcx4hb/webroots/r1137258/wp-content/plugins/cookies-and-content-security-policy/inc/set-cacsp.php on line 150 Om oss – Bagstevold Gård

Om oss

Fruktbygda Fiskum

Vi på Bagstevold Gård driver med epler, eplemost og kirsebær! Familien har produsert frukt og bær i over 100 år, og det er nå 4. generasjon som driver gården. Hovedproduktene våre er eplemost på flaske, som leveres til restauranter og hoteller. Vi leverer stort sett over hele landet.

Bagstevold Gård ligger i fruktbygda Fiskum i Øvre Eiker kommune, umiddelbar nærhet til innsjøen Eikern. Beliggenheten sørger for ideelle forhold for frukt- og bærdyrking.

Sakte men sikkert har vi bygget om produksjonen ettersom vi ser vi klarer å håndtere en jevn og god kvalitet, samt distribusjon via Bring på de store avstandene. Vår ”restaurantutgave” selges fra Bodø til Kristiansand, hvor mesteparten selges i Oslo – området.

Vårt ønske og mål er at kundene skal føle de tar en bit av et frisk eple, når de tar første slurk

5/5
Hint av rød grapefrukt og hvite fersken i tillegg til eplearomaene. Konsentrert smak som følger duften. Søtlig førsteanslag, men flott balansert syre i eplemosten som snerper godt inn og som gir en lang delikat og litt uttørrende ettersmak. Perfekt til mat for de som ønsker et alkoholfritt alternativ.
Gjengen på KA

Bagstevold Gård

Vi presser mosten i to omganger, en fullfiltrert og en ufiltrert. Disse blandes sammen i en prosentvis blanding for å oppnå ønsket munnfølelse og smak

Kun førsteklasses epler

Bagstevold Gård har sakte men sikkert bygget om produksjonen ettersom vi ser vi klarer å håndtere en jevn og god kvalitet, samt distribusjon via Bring på de store avstandene.